Keizerfrak Diners: Topo en Louis-Philippe

Tijd voor houtskool! Dus verschuiven we de tafel van de Keizerfrak diners even naar buiten in de cité. En nodigen we twee artiesten uit; een fotograaf en een kunstenaar. Andrew was er ook maar die passeerde hier al eens de revue.

Op de menu

Aardappel-rodebietensla, rauwkost, houmous, brood, lookbroodjes, gevulde champignons, sardienen, worst en Topo’s special chicken; kip gemarineerd in bier, suiker, honing en spicy hot sauce.

Gespreksonderwerpen

Vooral verschillende manieren om een vuur aan te krijgen. Wapperen met een handdoeken, blazen door een rietje, flappen met een vuilblik, zelfs de fietspomp komt eraan te pas. Verder nog wat plannen om de wereld te veroveren, nieuwe rhymes voor onze hiphopband en punani’s.

andrew in actie

Topo

564844_10151039188315566_1558612828_nTopo aka Daniel is een geval apart. Geboren in Venezuela, tijdje geleden naar België gekomen en hier blijven plakken. Zo zot als een achterdeur, verschrikkelijk creatief, excentriek en een enorm talent met de pen of verfbus in zijn hand. Zijn stijl heeft soms wat weg van Picasso maar valt verder moeilijk te definiëren.  Moet maar eens op zijn website gaan kijken. Hij zit ook bij het Kapow-collectief trouwens.

Ik heb hem leren kennen via Matthias en uiteindelijk ook maten geworden. Vooral veel zeveren, dom doen en lachen. Zijn verhalen en uitkraamsels zijn altijd zo sappig, zeker door zijn funky mengeling van Nederlands en Engels met Spaans accent. En je hoort hem lachen van kilometers ver.

Louis-Philippe

17647_10151248826375566_327744466_nLouis-Philippe aka LP aka El Penis ken ik al wat langer. Van back in the puberdays aan de kust. Goeie skater, bijzonder creatieve fotograaf en coole kerel tout court. Misschien één van de meest relaxte personen die ik ken. En toch komt er geregeld keer een straffe stoot uit. Enorme warhoofd ook, met soms hilarische uitkomsten. Hoeveel keer ik een vergeten portefeuille, rugzak, jas, helm of whatever terug gevonden heb in mijn huis…

Helaas onlangs verhuisd naar Antwerpen, dus we zien hem wat minder. Maar voor ons een goed excuus om daar de boel wat op stelten te gaan zetten.

Andere foto’s

untitled_20130608_DSCF3401

 

bbq

fishyns

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s