Op naar de ruimte + give away

Zoals uit al de categorieën op deze blog blijkt, ik ga nogal breed qua interesses. Maar twee onderwerpen liggen me toch net iets nauwer aan het hart. Monkeys en alles over de ruimte. En spacemonkeys natuurlijk! Volgende week mag ik naar Parijs voor de voorstelling van Chimpanzee, maar daarover later meer. Eerst ruimtenieuws! En wat voor nieuws.

Axe stuurt 22 mensen de ruimte in en daar zitten twee Belgen bij. Het deodorant merk lanceert een nieuwe lijn, de Apollo-producten, en daar hoort een zotte campagne bij. Onder alziend oog van niemand minder dan Buzz Aldrin, nog steeds werelds beroemdste fotograaf, openen ze de Axe Apollo Space Academy. Twee Belgische finalisten maken kans om het 22-koppig team te vervolledigen en een ganse space training mee te maken. In het Global Space Camp! Meer info op www.axeapollo.be.

En uiteraard doe ik daar aan mee! Jongensdroom en zo. En hoewel ik er echt geen fan van ben, ik ga deze keer toch stemmen ronselen. De eerste selectieronde is namelijk op basis van aantal stemmen. Daarna bepalen proeven rond redeneringsvermogen, creativiteit, omgaan met gewichteloosheid en G-kracht de gelukkigen. Dus je voelt me al aankomen. Mag ik u zo vriendelijk vragen heel even mijn profiel op de website te liken? Als ik in de ruimte zit, dan beloof ik er alle flauwe grappen uit te voeren. Cake bakken (spacecake), aan de bar zitten (spacebar), keer goed eten (spijsvertering), …

Give Away

Maar er is meer. Ik heb hier een schone doos met het nieuwste gamma van Axe Apollo liggen. Douchegel, shampoo, haargel en deodorant. Die geef ik weg via sleutelgatloeren. Daarnaast maak ik nog vier anderen gelukkig met een oldskool glider vliegtuigje. Gewoon iets nalaten in de comments. Ah ja en stemmen natuurlijk. Ik laat software dan random winnaars kiezen op 10 februari  8 februari (veranderd wegens snowboardreis).

IMG_4830[1]

Advertenties

15 Comments

  1. Pingback: Sleutelgatloeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s