FACTS: Geekfest

Alweer een religieuze post? ’t Scheelt alleszins niet veel, want gisteren was ik in heaven. Comic-heaven. ’t Was weer eens tijd voor FACTS, de jaarlijkse beurs voor manga, comic, fantasy en cosplay-liefhebbers. En die laatsten hebben ook dit jaar hun best gedaan. Van Avengers tot Edward Scissorhands, katten met bewegende oren en Power Rangers. En Stormtroopers, GI-joes, San Goku’s, ninja’s, Orcs en Harry Potters. Al wat je maar kan bedenken. Bijzonder grappig om te zien hoe sommigen echt opgaan in hun rol en ook enkel met hun karakternaam wensten aangesproken te worden. Of om na het congres in het station drie stormtroopers een broodje bij de panos te zien bestellen. En een Predator die rondloopt met een zakje van Renmans.

Sean Patrick Flanery and Norman Reedus waren er trouwens. Wie? Tsssss! De sterren en helden van The Boondock Saints tiens, zowat de coolste actiefilm ooit gemaakt.

Is het een bijeenkomst van nerds, geeks en freaks? Sure. But who cares. De mensen die er rond lopen alvast niet. Die amuseren zich gewoon. En laten zich gewillig fotograferen. Ga er zeker eens naartoe, maar zonder vooroordelen. En pak misschien ook niet te veel geld mee, want je bent het gegarandeerd kwijt aan al de zotte gadgets. Niet overtuigd? Laat ons zeggen dat de pushup bra er ook alomtegenwoordig is.

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s