Audio love story (iMarkt)

Het gaat goed met Sans Souci Creations. Veel opdrachten. Hip hip hoera. Maar soms zit er al keer een heel specialen tussen. Die voor de iMarkt bijvoorbeeld. Tijdens het event worden twee verhalen afgespeeld, eentje op tram 1 en het ander op tram 4. En ik mocht de tekst schrijven! Gisteren werden de zinnen ingesproken door twee pro’s met wondermooie stem en nu is het verlangen naar het resultaat. Zo omschrijven de mensen van iMarkt het:

Hij & Zij: Twee tramlijnen. Eén stad.

Twee personen. Eén verhaal.

Een verhaal over een ontmoeting in een stad tussen twee mensen. Elk vertelt zijn verhaal. Hij het zijne, zij het hare. Ze komen elkaar tegen, gaan samen op stap, ontdekken plaatsen, gaan uit elkaar en koesteren herinneringen.

De vertelling is een brief, een dagdroom over een ontmoeting met een persoon, een ontdekking van de stad, een sms, een zin uit een gedicht. Keer op keer.

iMarkt doet er alles om de creatieve sector van Gent in het daglicht te zetten. Zaterdag 29 september behoort de stad dan ook voor het tweede jaar op rij toe aan de creatieve economie. Je kan er kennis maken met de audiovisuele scène van Gent. Meevliegen met een mini helikopter, tickets winnen voor het filmfestival, de ipad-cinema ontdekken, een casting doen voor een blue screen, exclusieve filmpremières uit Gent te zien krijgen …

Zat ik niet in Israël, ik ging er zeker heen. Al was het maar om mijn eigen werk te bestoefen 😉

imarkt flyer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s