The Redbull zeepkistenrace

Als kustkinderen hadden we een fantastisch leuk spel: Go-carmageddon (spreek uit “ho-karmaheddon). Helemaal gebaseerd op dit spel en volstrekt volgens de regels van crash&destroy. Maar dan met go-cars. Eigenlijk gingen we gewoon ergens een tweepersoonsgocar huren, waar de derde persoon dan achteraan in kroop en zo sjeesden we door de Oostduinkerkse straten. Rakelings langs toeristen crossen, veel te snel van een berg naar beneden bollen, steekspelen organiseren met rivaliserende gocars, de afmetingen van je kar testen door aan volle snelheid tussen twee palen te razen enz. Enfin je snapt het, kwajongensstreken.

Daarom dat ik ook blij als een kind was toen ik uitgenodigd werd voor de Redbull Zeepkistenrace in Brussel. Een walhalla van creativiteit, humor, entertainment, muziek en bekend volk. En crashes natuurlijk want we moeten eerlijk zijn: uiteindelijk is iedereen daar voor het sensationele. Menselijke schedels verpulverd zien worden tussen vangrails en groot uitgevallen, edoch ergonomisch volledig verkeerd gebouwde zeepkisten. Brood en spelen anno 2012.

Veel enthousiasme, veel snelheid, originele karren, verklede mense, een jump, een dikke bocht, leuk twittervolk, veel eten, veel mooie mensen: met andere woorden een geslaagde dag.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Filmpje hieronder:

En hier wat crashes:

Merci Enchanté en Redbull!

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s