Idiote wetten

– In Thailand is het illegaal om buiten te komen zonder ondergoed aan. Daarnaast mag je er ook niet op geld stappen.

– In Zwitserland is het verboden van je was uit te hangen of je auto te wassen op zondag. Na 22u mag je je toilet niet doorspoelen en als man mag je eigenlijk niet rechtopstaan plassen na dit uur.

– In Zweden is prostitutie legaal, maar naar de hoeren gaan illegaal.

– In Singapore is kauwgom verboden. Orale sex daarentegen is toegestaan maar het moet als voorspel. Naakt in je huis lopen mag dan weer niet. Als je openbare toiletten niet doorspoelt mag je je trouwens aan een serieuze boete verwachten. In een lift plassen is er trouwens ook bij wet verboden.

– In het Verenigd Koninkrijk moet al het land overgedragen worden aan de oudste zoon bij overlijden. De meeste goederen mogen niet verkocht worden op zondag. Wortels wel. Alle jongens ouder dan 14 moeten trouwens twee uur les in boogschieten volgen. Een gekookt ei mag je niet openbreken op het puntige deel. Je bed mag je niet uit het raam hangen en een jongen van onder de tien mag geen naakte manequins zien. In londen is er een wet die zegt dat automobilisten zich tijdens het rijden op de voorbank moeten bevinden. Vrouwen in Gurnee (illinois) die 90 kilo of meer wegen mogen geen korte boek dragen tijdens het paard rijden. Duiken en/of vissen vanuit een motorboot die door de straten rijdt, is verboden in Brewton (Alabama).

– In Cambodja zijn waterpistolen verboden op oudejaar.

– In Mexico ben je verplicht je voeten op de pedalen te houden tijdens het fietsen.

– Als je in Italië als man een rok  draagt kan je daarvoor beboet worden.

– In Australië mag je als kind geen sigaretten kopen maar ze wel oproken. Je mag er ook niet op straat lopen in zwarte kleren en met je gezicht zwart geshminkt want dan lijk je te veel op een inbreker. Is je lamp kapot? Dan moet je die laten vervangen door een erkend electricien. Op zondagmiddag mag je geen roze hotpants dragen en momenteel zijn ze een wet aan het schrijven die verbiedt van dichter dan 100 meter te komen bij een walviskarkas.

– Verband mag je in Canada niet verwijderen in het openbaar. Wil je een drankje verkopen met caffeïne? Dan mag het niet doorzichtig zijn. Als je uit de gevangenis komt, dan moet de staat je eigenlijk een geweer en een paard geven. Zo raak je toch op zijn minst het dorp uit. Als het regent mag je je tuin niet besproeien en een paarse deur is uit den boze. Boomklimmen is ook illegaal.

– In China mag je alleen naar de middelbare school als je intelligent bent.

– In Denemarken mag je je auto niet starten als er nog iemand onder ligt. Wil je vertrekken dan moet je eerst eens op je toeter duwen. En eigenlijk moet er constant iemand voor je wagen lopen met een rode vlag zodat paardenkoetsen weten dat er een gemotoriseerd voertuig aankomt.

– In Frankrijk mag je je varken geen Napoleon noemen. Het is trouwens verboden te sterven op een publieke plaats en een asbak is gecatalogeerd als een dodelijk wapen.

– In Israël mag je geen beren meepakken naar het strand en in je neus peuteren is ook verboden op Sabbat.

– In de Verenigde Staten zijn Kinder Surprise eitjes verboden. Geen enkel voertuig zonder bestuurder mag sneller gaan dan 60 mijl per uur in Californië. Als je daar een neushoorn wil dan moet je trouwens een vergunning van $100 aanvragen. Secretaresses mogen er ook niet alleen met hun baas in één kamer zitten. In San Francisco is het voor olifanten verboden om over Market street te slenteren als ze geen leiband dragen, is het voor lelijke mensen verboden over straat te lopen en mag men verder geen paardenmest opstapelen op een straathoek boven de 6 voet (1m80) hoogte. In Sterling mogen geen katten vrij rondlopen zonder achterlicht. In Devon is het verboden achteruit te lopen na zonsondergang en in Florida mag een ongetrouwde vrouw niet parachute springen.

– Nog Amerika. Als een olifant in Florida vastgebonden wordt aan een parkeermeter zal dezelfde prijs betaald moeten worden als voor enig ander voertuig. Het is er verboden om seks te hebben met een stekelvarken en het is verboden op een donderdag in het openbaar een scheet te laten na 6 uur in de namiddag. In Alaska mág men beren doodschieten, máár een beer wakker maken om een foto te trekken is verboden. Je mag er een levende eland ook niet uit een vliegtuig gooien. In Arizona mag een aap niet in een badkuip zitten en mag je niet lachen als je meer dan één missende tand toont.

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s