This is the end…

Sfeerschepperij! Maar geen nutteloze. Het doek is gevallen. De teerling is geworpen. De kat heeft alle melk opgedronken. Het vat is af. De put is leeg. Zware beslissingen hier in Casa Caliente. Maar knopen moeten doorgehakt worden en dit liefst met een zo scherp mogelijke bijl, ook al is botte bijl een alliteratie om je vingers bij af te likken. Casa Caliente houdt op met bestaan. Na enig overleg en lobbywerk is besloten om toch elk een andere weg in te slaan en ons huurcontract dus op te zeggen. Nog geen dag na het finale telefoontje naar huisbaas Freddy hing het volgende bordje al aan onze wand.

Huizen in Gent zijn felbegeerd en dat mochten wij aan den lijve ondervinden. Het bord hing er amper een uur of er werd al aan onze bel getrokken. Twee lieflijke dames waren bijzonder geïnteresseerd en vroegen om een rondleiding. De prijs bleek echter een struikelblok, dus besloten ze er nog even over na te denken. Slechte zet want niet veel later palmden anderen het huis al in. Lang heeft onze casa dus niet moeten wachten op nieuwe bewoners. Vanaf 1 september is het hier allemaal voor hen. Charlotte gaat bij een vriendin wonen, Barbara zoekt haar een kot en Axel en ik hebben ondertussen een gezellig cité-huisje gevonden hier niet eens zo ver vandaan.

Tijd voor een terugblik en een brok nostalgie dus. Een contract van drie jaar al na één jaar moeten opzeggen, het ruikt naar een verkeerde beslissing van in het begin al. Maar toch kijk ik niet met spijt terug naar de afgelopen periode. De leuke momenten overstijgen zeker en vast de mindere, het huis zelf was een waar plezier en het was een leerzame ervaring. Geen betere afsluiter dan onderstaande sfeermaker dus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s