De tijden veranderen

Beste lezer,

Waarschijnlijk heb je het al opgemerkt, maar de schrijfactiviteit is hier serieus gedaald. De vaste waarden raken niet meer opgevuld, de teksten zijn een stuk korter en het aantal posts is ook aan de lage kant. Uiteraard heeft dit zijn redenen, dus is het misschien tijd voor een grote tussenstand.

Meteen met de deur in huis vallen. Emma en mezelve zijn niet langer een koppel. De redenen daarvoor hoeven de weg naar het internet niet te kennen. Feit is dat er we hier dus een bewogen tijd achter de rug hebben. Vele vragen, vele twijfels, weinig tijd en zin voor andere zaken. Eén van de gevolgen is dat Emma hier niet langer woont en we het dus even met zijn vieren rooien. Het ziet er naar uit dat we dat ook zo gaan houden het komende jaar. De band met het huis is te groot en uiteindelijk valt het met vier ook te financieren. Er zal hier en daar wel wat herschikt worden, waardoor de boysroom bvb. een werkkamer/dressoir wordt, maar daarover later meer.

Voor de rest gaat alles goed hier. Mijn verse job bij de Holding is uitermate interessant en uitdagend genoeg om er te blijven plakken. Axel geeft nu sportkampen op de Blaarmeersen en bereidt zich stilaan voor op het WK. Charlotte is al zeker van werk volgend jaar en viert dat met zonnekloppen. Barbara vloekt en zweet op haar cursussen, maar ze komt er wel. Leve de blok. Emma haar films zijn ingeblikt, waardoor ze zich nu kan focussen op haar montage. En voor de rest gaat alles zijn gewone –voor zover mogelijk natuurlijk- gang.

Veel verandering, dus is het misschien tijd om de blog ook wat te laten evolueren. De onderwerpen worden wat breder, er komt meer plaats voor gewone schrijfsels over vanalles en nog wat en er wordt minder in vaste patronen gewerkt. Meer vrijheid dus. We zien wel wat het wordt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s