You DICK

In een week waarin de play offs zijn hoogtepunt bereiken denk je dat de verrassingen uit die hoek gaan komen. Zoals Standard, die domweg 2 punten laat liggen op Beerschot of Brugge die een mateloos zwakke partij spelen tegen het kneusje uit play off 1(Zulte Waregem) en daardoor al zn titelkansen verkwanselt. Dit zijn peanuts(niet het marginale cafe aan d’Overpoort waar DJ GOD draait) vergeleken met de bom die Dick(ook wel vertaald als LUL) Advocaat op België dropte! Zelden reageerde een land collectief gedegouteerd. De onmacht en verontwaardiging maakte zelfs bij velen plaats voor haat. Journalisten trokken al hun registers open om Advocaat met enkele stevige one-liners neer te sabelen. Op facebook dook de ene na de andere haat groep omtrent Advocaat op. ‘Dick je bent een lul’, ‘Dick=Verrader’, ‘Dat ze Dick Advocaat naar Siberië sturen’, …
De man die was binnengehaald als een held, die na Turkije (2-0 winst) al bijna onsterfelijk was, en die tijdens Belgie-Hongarije meer dan de spelers werd bejubeld, die man… Ongelooflijk. Het sprookje is voorbij. De emmer der vernederingen van het Belgisch voetbal is al een tijdje aan het overlopen en werd nu brutaal door een klein glibberig mannetje omvergeschopt. Zijn naam is Dick en hij is op dit moment de meest gehate man in België.
Op de persconferentie haalde hij trouwens nog aan dat het niveau in Rusland hoger ligt. Andermaal een kaakslag voor België. Heren voetballers van de nationale ploeg, hopelijk staan die woorden in jullie geheugen gegrift. Want Gerets brengt ons naar het EK alwaar we in de kwart finale Rusland partij geven en Dick keihard terugpakken. Hazard, Kompany, Dembele, Lukaku, Fellaini, Defour, Witsel, Vermaelen, Vertonghen, … we love you!!!

Axel

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s