Heavy Rain

Het leuke aan een blog onderhouden is dat er af en toe wel eens iets uit de lucht komt vallen. Zo mogen we voor Insiders en Playstation het nieuwste spel Heavy Rain testen. De eerste game-ervaringen zijn alleszins positief, maar later volgt een diepere analyse. Om je wat bezig te houden ondertussen, krijg je wat meer info en de trailer.

Heavy Rain doet de grens tussen games en film compleet vervagen. Door het concept van ‘story bending’ hebben de  kleinste beslissingen en acties een grote impact op het verdere verloop van het spel. Kortom: jij bent de regisseur! Je wordt ondergedompeld in een unieke ‘film noir’-sfeer, ondermeer dankzij onwaarschijnlijk hoog fotorealisme en de unieke gameplay. Je neemt moeilijke beslissingen in het heetst van de strijd en je zal moeten omgaan met de gevolgen…Of je nu een filmliefhebber, een occasionele of fervente gamer bent, het meeslepende verhaal en de intuïtieve gameplay zullen je niet snel loslaten.

Een stad aan de oostkust van de Verenigde Staten wordt geteisterd door de Origami Killer. Zijn slachtoffers worden na vier dagen teruggevonden, verdronken in regenwater. Op elk lijk worden een origamifiguurtje en een orchidee aangetroffen, maar meer aanwijzingen zijn er niet. Angst en paranoia grijpen om zich heen en de politie zit op een dood spoor. En nu is er weer iemand verdwenen: Shaun Mars.

De tijd dringt en het wantrouwen neemt steeds verder toe. Vier heel verschillende mensen raken betrokken bij het onderzoek en ze volgen hun eigen aanwijzingen die moeten leiden naar Shaun. Ieder van hen kent de gevolgen als ze niet snel genoeg zijn. Binnenkort moeten ze zich afvragen hoe ver ze bereid zijn te gaan…

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s