Beeld van de week

Aanschouw Louis-Philippe (streepjespull) aka de fotograaf, Bert de graficus en Nils de bandvertegenwoordiger. De lege spot op  de zetel is voor Felix de cineast. Samen met mezelve vormen wij het creatief team voor Windub. Die reggaeband heeft namelijk een plaatsje weten te scoren bij de laatste acht van Popfolio, waardoor ze enkele mensen achter zich mogen scharen om een volledig portfolio in elkaar te boksen.

De bedoeling is dat wij nu onze expertise gebruiken om fotoshoots, artwork, bio’s, logo’s en zelfs een heuse videoclip te ontwikkelen. Zij die het beste portfolio in elkaar knutselen, winnen een mooie geldprijs en heel wat extra’s. De band zelf krijgt een professioneel portfolio en heel wat media-aandacht.

Ik ben dus geselecteerd voor het onderdeel copywrite ofte alles wat te maken heeft met schrijven en tekst. Mijn eerste wapenfeiten zijn een bio en blog. Op die laatste kan je de volledige evolutie van ons team en Windub doorheen Popfolio volgen. Interviews, foto’s, ervaringen, schetsen, fiches, … het komt er allemaal op. Reacties zijn altijd welkom, het woord verspreiden nog meer!

http://windubfolio.wordpress.com

N.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s