Beeld van de week

Deze week iets speciaals, namelijk een echte Bobble Head wedstrijd. De bedoeling is zo lang mogelijk bobblen met het hoofd. De laatste in beweging wint. De deelnemers voor vandaag zijn:

Rune Lange: Voormalig speler en vedette bij Club Brugge. Met zijn boomlange lijf en ijzersterk kopbalspel was hij altijd gevaarlijk. De spits scoorde maar liefst 73 doelpunten onder blauwzwarte vlag. Na een succesvolle carriëre bij Club keerde hij terug naar zijn thuisbasis Noorwegen. De man is nu op zoek naar een kleinere club om wat uit te bollen. Een te duchten tegenstrever!

Wolverine: geboren James Howlett, maar meer bekend als Logan, is een fictieve superheld uit de comics van Marvel Comics. Hij is al lid geweest van verschillende superheldenteams waaronder de X-Men en de Avengers. Als mutant beschikt hij over de zintuigen en reflexen van een roofdier en de mogelijkheid tot regeneratie wat hem in staat stelt te genezen van elke verwonding, hoe erg ook. En dan vergeten we nog zijn onverwoestbaar skelet en vlijmscherpe klauwen uit adamantium. De tegenstanders mogen al schrik krijgen!

Spider-Man: alias Peter Benjamin Parker, is een superheld uit de gelijknamige comicserie van Marvel Comics.Op een dag, tijdens een schoolexcursie naar een laboratorium, werd Peter gebeten door een radioactief bestraald spinnetje. Al gauw had hij door dat de spinnenbeet een uniek effect op hem had. Zijn uithouding werd beter, hij had veel meer kracht, kan een web schieten uit zijn hand en dankzij zijn spidersense voelt hij gevaar aankomen. De andere bobble heads zeggen best niets over zijn Mary want anders zou het er wel eens dik op kunnen liggen.

David Rozehnal: Nog een oudspeler van Club Brugge en ooit een vaste waarde in de verdediging. David was misschien wel de meest getalenteerde verdediger ooit op de Brugse velden. Rozehnal is een betrouwbare en elegante verdediger die goed het spel kan lezen. Naast Club, speelde hij ook bij Lazio Roma, PSG, Newcastle en Hamburger SV, zijn huidige club. Met zijn intellect valt hij zeker niet te onderschatten.

Son Goku: Hij is een figuur uit de manga Dragon Ball en de anime’s Dragon Ball, Dragon Ball Z en Dragon Ball GT. Zijn kamehameha aanval is al even berucht als zijn spirit bomb en hij heeft de aarde niet voor niets al meerdere malen gered van de ondergang. Van bij de geboorte was Goku een ettertje, maar hij viel ooit in een ravijn, recht op zijn hoofd. Sindsdien is hij een brave kerel, maar de tegenstand maakt hem best niet te kwaad.

De mannen staan klaar voor de wedstrijd. Volg hieronder live het gebeuren. Geen betere muziek ter bgeleiding natuurlijk dan Bobble Head van D4L

Al van bij het begin krijgt Son Goku het lastig. Hoogst waarschijnlijk lijdt hij nog onder die stijve nek. Goku valt dan ook als eerste af. Terwijl de anderen lustig voort knikken, moet ook David Rozehnal afhaken. De voetballer is duidelijk niet in zijn sas en geeft op. Wolverine probeert nog alles uit de kast te halen, maar ook hij moet inbinden. Het wordt een nek-aan-nek race tussen Spiderman en Rune Lange.  Het is duidelijk dat de boomlange aanvaller van Club Brugge jarenlang gekopt heeft op doel want zijn nek blijft het langste meegaan. Spiderman moet de duimen leggen voor de zwierigheid van de voetballer, die zich dan ook de trotse winnaar van de allereerste Bobble Head contest mag noemen. Mario keek toe en zag dat het goed was.

N.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s