De tussenstand

Het is alweer een tijdje geleden dat hier nog wat updates verschenen. Bij deze dus een tussenstand.

Charlotte heeft een job gevonden. Niet die bij het interimkantoor waar ze eerst voor ging, maar een aanstelling in het onderwijs. Ze mag recht geven in het tweedekansonderwijs, aan mensen die soms dubbel zo oud zijn als haarzelve. “Ze vragen dan of ze vroeger naar huis mogen om hun kinderen te gaan afhalen aan’t school. Zot é!?”

Axel wisselt sportkampen af met de naschoolse opvang op “het schooleken” en op zijn doos krijgen met onze nieuwe aanwinst FIFA 10. Er staat hier dus sinds kort een PS3 te blinken in de boysroom. Topdagen! Verder houdt onze allochtoon zich bezig met Emma uitlachen, voor FCB supporteren en Mexicaanse kipsla eten.

Emma zit terug op de schoolbanken van het KASK. Binnenkort verschijnen hier wel wat produceersels. Mensen met interessante scenario’s mogen die hier trouwens altijd neerpoten. Ze is ook de creatieve tour opgegaan met het bedenken van een huisnaam. Casa Caliente is het geworden en zoals het een volleerde dictator betaamt, werd die naam zonder inspraak van anderen gekozen.

Barbara heeft de deeltjesversneller opnieuw opgestart en blijft beweren dat er in de fysica geen nerds zitten. Ze lacht zich nog steeds een breuk met Het Gat van de Wereld in Humo, eet nog altijd hele potten Nutella leeg en gaat zelfs af en toe eens naar de les.  Als ze moe is, trekt ze trouwens op een Robbie.

Het huis is nu zo goed als ingericht. Al het overtollige ligt of bij het groot brandbaar afval in het containerpark of in de Kringloopwinkel te koop voor een licht prijsje. De klusjesman met interessante lichaamsgeur is de lampen komen vervangen (werken nog steeds niet), de achterdeur komen fixen (klikt nog steeds open), het lek in de badkamer komen dichten (er hangt nu een indringende zure geur die maar niet weggaat) en het gasfornuis komen ontstoppen (works like a charm). Er hang een wereldbol in de gang, de keukenvloer is vuil en de frigo zit boemvol. The good life!

En ikzelf dan? Ik zoek een evenwicht tussen solliciteren, playstation spelen, naar de aldi gaan en de planten water geven. Mensen die iets weten in de creatieve sector, de journalistiek/persvoorlichting, reclame of diplomatiek mogen dat altijd laten weten.

IMG_0101

N.

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s